Webinar: Dank u wel Corona, en nu vooruit!

Samen groeien naar de top: hoe pak je dat als coach aan?

 

De zoektocht naar het juiste talent voor je organisatie is steeds van belang. Vandaag nog net dat beetje meer om de pandemie – die nog enige tijd zal aanslepen – te trotserenMaar wat doe je eens je dat talent gevonden hebt? Hoe zorg je er nu voor dat zowel nieuwe als huidige werknemers het beste van zichzelf kunnen geven?

Vertrekkend vanuit het standpunt ‘leading by example’ ontdek je in dit webinar hoe je als coach zowel op eigen niveau als op niveau van je medewerkers een grote impact op prestaties kan creëren. Hoe maak jij als coach het verschil? En vooral: hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers mee op de boot springen en jij hen in de juiste richting kan stuwen? Met een aantal praktische inzichten en vaardigheden zorg jij voor een verandering in mentaliteit. Een ingrijpende operatie, en dat zonder chirurgisch diploma!

Wat mag u verwachten

Hoe begeleid je jouw werknemers naar succes? Dirk Spaepen, Senior Consultant bij Inventi, en Leen Servranckx, Afgevaardigd bestuurder van Vokans geven antwoord op volgende vragen:

  De bouwstenen voor coachend leiderschap

  Hoe vandaag rendabel coachen (vanop afstand)

  Hoe medewerkers vandaag performant houden

  Hoe de positieve mindset en teamspirit bewaken

  Zelfontwikkeling stimuleren door te motiveren

Experten aan het woord

Dirk Spaepen

Senior Consultant Inventi

Dankzij de pragmatische methode van Inventi zorgt hij dat bedrijven en de commerciëlen meer successen behalen en met nog meer plezier en comfort hun eigen werk en functie kunnen doen groeien.

 

Leen Servranckx

Afgevaardigd bestuurder Vokans vzw

Dankzij haar bedrevenheid en eigenheid zonder franjes, werkt de vzw Vokans al 30 jaar met en voor menselijk kapitaal.

Geen missie is mooier en bestendiger in tijden van corona. Het balanceren tussen mens, wetenschap en resultaat is een persoonlijke drijfveer en motor voor de vzw Vokans.

  • Datum:
    • Thursday 3 Dec 2020
  • Start- einduur:
    • 15.30 - 16.30
  • Locatie:
    • Online
Webinar: Dank u wel Corona, en nu vooruit!

Laat hier uw gegevens achter en schrijf u in