Masterclass Strategisch Verkopen: jouw sales training met onmiddellijk rendement

Met onze Masterclass Strategisch Verkopen leer je gedurende twee maanden hoe de juiste inspanningen op het juiste moment tot concrete resultaten leiden: meer nieuwe klanten, meer verkopen bij je bestaande klanten en een gevoelige toename van je rendement als verkoper.

Download brochureContact
ROI

Gemiddelde ROI van factor 5 binnen 6 maanden

Tevredenheid

Gemiddelde tevredenheidsscore
van 9,3/10

Deelnemers

Meer dan
1.000
deelnemers

Intensieve begeleiding en coaching

In meer dan twee maanden zorgen we door onder andere vijf klassikale trainingsdagen, twee individuele sessies en persoonlijke coaching en fieldopdrachten voor een intensief begeleidingstraject. Je verwerft de nodige vaardigheden door geïntegreerde belacties en presentaties, gericht op het iden­tificeren van opportuniteiten bij prospecten en bestaande klanten en het vastleggen en uitvoeren van concrete verkoopgesprekken.

Individueel

De combinatie van individuele en praktijkgerichte begeleiding garandeert een verhoging van jouw rendement, op maat van jouw organisatie. Deze opleiding laat jou meedenken over het optimaliseren van verkoopresultaten en geeft jou de tools om die resultaten te bereiken.

Getest en bewezen

In dit programma zijn ervaringen samengebracht van een 120-tal verschillende verkoopopleidingen, om zo tot een resultaat te komen dat het hoogste rendement oplevert. De methodes en inzichten die je verwerft in deze training worden dagelijks toegepast door 1.000+ verkopers die onze Masterclass gevolgd hebben en bewijzen elke dag hun waarde.

Download brochureContact

Onze Masterclass verdient zich in veelvoud terug

Door onze praktijkgerichte aanpak kan jij op korte tijd het beste resultaat realiseren. Alle deelnemers aan onze Masterclass zien binnen het half jaar een terugverdieneffect van 3 tot 7 keer hun investering.

"Een prachtige organisatie met een uitstekend trainingsprogramma waar rendement voorop staat.”

Jarne, National Business Developer @ Manpower

"Je wordt als trainee echt aangezet tot studeren en toepassen in de field. Dit is ook absoluut nodig om er het gewenste resultaat uit te halen, namelijk meer verkopen en er bovendien ook plezier uit halen."

Jelle, Technical Sales Representative @ Callens

“De totale aanpak van Inventi was enerzijds simpel en logisch, anderzijds zeer doordacht, effectief en efficiënt!”

Saul, Projectverkoper @ Budé Containerbouw

"Ik heb de Inventi-methode reeds vaak toegepast en gemerkt dat het werkt.
Ik ben fan!"

David, Account Manager @ Sidec

Logo Manpower
Logo Callens
Logo Budé
Logo Sidec
Download brochureContact

Download brochure

Contact

+32 3 223 68 68

info@inventi.be

Oude Beurs 30-32

2000 Antwerpen