Ervaren consultants en gedreven medewerkers

Inventi beschikt over een team van consultants die met hun klanten een duurzaam partnership aangaan waarbij het uitwerken van verkoopstrategieën en het coachen, begeleiden en rekruteren van verkopers en verkoopmanagers centraal staat. De consultants van Inventi kunnen allemaal terugkijken op een succesvolle carrière in de verkoop en het verkoopmanagement.

Het Inventi-team

Anneke Van der Meynsbrugge

Anneke Van der Meynsbrugge

Recruiter

Het verbinden van verkooptalent is de passie van Anneke. Ben je klaar om de volgende stap in je sales carrière te maken? Aarzel dan niet om contact met haar op te nemen.

anneke.vandermeynsbrugge@inventi.behttps://www.linkedin.com/in/anneke-van-der-meynsbrugge-2913b21a4/
Johan Devriendt

Johan Devriendt

Senior Consultant

Johan Devriendt is ingenieur en heeft 24 jaar ervaring in sales en sales management. Johan was actief binnen internationale ondernemingen in de sector van security, automatisatie, telecom en IT. Johan heeft jaren ervaring in het werken met de Inventi-methode en leidt nu sales talenten op tot succesvolle verkopers.

Johan.Devriendt@inventi.behttps://www.linkedin.com/in/johan-devriendt-7092531/
Matthias Peeters

Matthias Peeters

Talent Manager

De passie van Matthias ligt in het matchen van sales talent met de gepaste uitdaging. Met een sterke focus op het ontwikkelen van jong talent, staat hij in voor de nauwe begeleiding van onze Young Graduates. Zo zorgt Matthias ervoor dat élke Young Graduate die bij Inventi start, maximaal succesvol wordt!

matthias.peeters@inventi.behttps://www.linkedin.com/in/peeters-matthias-8b1090171/
Birger Ceulemans

Birger Ceulemans

Finance & Administration Manager – Recruiter

Birger zorgt er als Finance & Administration Manager voor dat onze interne medewerkers elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. Daarnaast assisteert Birger ook bij al onze rekruteringsopdrachten waarin we getalenteerde verkopers en ambitieuze bedrijven samenbrengen.

birger.ceulemans@inventi.behttps://www.linkedin.com/in/birgerceulemans/
Angélique Laermans

Angélique Laermans

Sales Assistant

Angélique zorgt dat onze verkopers en consultants optimaal kunnen presteren, ze is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de verkopers en weet dat je in een verkoopproces het verschil maakt met de details. Ze zorgt er elke dag voor dat onze medewerkers en klanten in optimale omstandigheden kunnen werken.

angelique.laermans@inventi.behttps://www.linkedin.com/in/angélique-laermans-332047134/
Dirk Spaepen

Dirk Spaepen

Senior Consultant

Dankzij de pragmatische methode van Inventi zorgt Dirk dat bedrijven en hun salesteams meer successen behalen en dat ze bovendien met nog meer plezier hun werk kunnen doen.

dirk.spaepen@inventi.behttps://www.linkedin.com/in/dirk-spaepen-b574231/
Reinout Claes

Reinout Claes

Sales Enablement Specialist

Als verantwoordelijke van de grafische afdeling is Reinout gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitwerken van strategische verkoopbeelden en verkoopondersteunende hulpmiddelen die het rendement van een verkoopgesprek sterk gaan verhogen. Sinds 2012 helpt hij samen met het team van Inventi verkopers naar de top.

reinout.claes@inventi.behttps://www.linkedin.com/in/reinout-claes-028a9a10a/
Tom Hamers

Tom Hamers

Managing Director – Senior Consultant

Als Senior Consultant en Managing Director zet Tom de visie van Inventi uit en leidt hij onze klanten elke dag naar meer verkoopsuccessen. Sinds de eerste kennismaking in 1993 is hij overtuigd van de Inventi-methode die verkopers houvast geeft in het verkoopproces en hen zo helpt het verschil te maken.

tom.hamers@inventi.behttps://www.linkedin.com/in/tomhamerspublicprofile/

Contact

+32 3 223 68 68

info@inventi.be

Oude Beurs 30-32

2000 Antwerpen