Een totaalaanpak brengt het hoogste rendement

Tijdens een totaaltraject focussen we op fieldcoaching waarbij onze consultants met uw verkopers meegaan naar de klant en laten zien hoe ze een verkoopgesprek tot een goed einde brengen.

Onze missie is om verkooptalenten beter te maken in hun vak, hen meer plezier te geven in wat ze doen en hun carrières te verstevigen – om verkooporganisaties een methode aan te leren om inspanningen in verkoopresultaten om te zetten en langetermijnrelaties met klanten op te bouwen.

Senior Consultant Dirk Spaepen, Copywriter Birger Ceulemans, Visual Communication Expert Thomas Fillet en Receptioniste Anneke Van der Meynsbrugge overleggen hoe Inventi klanten naar een hoger sales niveau te brengen

Onze totaalaanpak bouwen we op maat van uw uitdagingen op met onze vijf kernactiviteiten:
- Opleiding
- Rekrutering
- Young Graduate Program
- Organisatie
- Visualisatie

De totaalaanpak van Inventi bouwen we op maat van uw uitdagingen op met onze vijf kernactiviteiten:
- Opleiding 
- Rekrutering 
- Young Graduate Program 
- Organisatie 
- Visualisatie

Geen resultaten zonder inspanningen. Bij Inventi helpen we bedrijven om hun verkooporganisatie en verkoopstrategie op punt te zetten. Dat doen we aan de hand van onze methode voor complexe verkoop. Samen met u kijken we wat er goed is en wat er beter kan. Aan de hand van deze analyse werken we dan een traject op maat uit om uw verkoopteam uit te bouwen tot een performante verkoopmachine.

Samen met de opdrachtgever werken onze consultants en medewerkers een traject uit dat onmiddellijk rendement opbrengt.

Visualisatie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bij Inventi geloven we in verhalend en beeldend verkopen. Om onze klanten ook op dit vlak te ondersteunen ontwikkelen we tal van verkoopondersteunend materiaal dat het rendement van uw verkoper gevoelig verhoogt.

Het ontwikkelen van verkoopmateriaal begint bij conceptueel denken in het verkoopgesprek

Contact

+32 3 223 68 68

info@inventi.be

Oude Beurs 30-32

2000 Antwerpen