Testimonials

Bij Inventi vertrekken we altijd vanuit het rendement voor uw organisatie. Lees of bekijk hier het verhaal van enkele van onze klanten: zo ervaart u zelf hoe Inventi hen geholpen heeft door opleidingen, rekrutering of door een totaalaanpak. Laat u inspireren om uw eigen verkooporganisatie te professionaliseren.

De technieken en tactieken uit de opleiding pas ik toe in elk gesprek en zetten mijn inspanningen om in resultaten.

Xander Dalschaert

Account Manager bij AFT International

Lees de volledige testimonial

“Dankzij de systematische salestechnieken van Inventi slaag ik er sneller in om de behoefte van klanten in kaart te brengen en de gepaste oplossingen op tafel te leggen. Het verloop van mijn salesgesprekken is positief veranderd en ik bereik betere resultaten!”

Yves Luyten

Accountmanager @ Preflex

Lees de volledige testimonial

“Tijdens de training commercieel telefoneren van Inventi heb ik verkooptechnieken geleerd, die van pas komen in allerhande gesprekssituaties. Door de resultaatgerichte aanpak is deze opleiding een bron van verrijking voor iedere salesmedewerker.”

Frederik Kums

Verkoper @ Herroelen Motors

Lees de volledige testimonial

Om ervoor te zorgen dat alle verkopers op dezelfde manier tewerk gaan heeft Group Suerickx sterk geïnvesteerd in coaching en training

Christophe Suerickx

Eigenaar van Group Suerickx

Lees de volledige testimonial

We gaan naar een nieuwe structuur waarbij we één blok hebben dat sales gaat doen en het is heel duidelijk wat je moet gaan doen: hunten of farmen.

Filip De Koster

Nationale Loterij

Lees de volledige testimonial

Zelfs in een kleine verkooporganisatie als de onze is het belangrijk om steeds de vinger aan de pols te houden via een wekelijkse sales meeting.

Tom Put

Eigenaar van SKP

Lees de volledige testimonial

Contact

+32 3 223 68 68

info@inventi.be

Oude Beurs 30-32

2000 Antwerpen