Werkt uw verkoopstrategie? Ontdek het met een commerciële audit

Durf uw verkooporganisatie in vraag te stellen met een commerciële audit

Zijn uw klanten de afgelopen jaren ingrijpend veranderd? Zoekt u een strategie om nieuwe markten te penetreren of nieuwe producten te lanceren? Of ervaren uw verkopers dat hun resultaten niet in fase zijn met de werkdruk ? Dan loont het om uw verkoopstrategie tijdig in vraag te stellen. Met een commerciële audit brengt Inventi haarfijn de uitdagingen voor uw verkooporganisatie in kaart.

De consultants van Inventi hebben een brede ervaring als verkoper en verkoopmanager in verschillende sectoren. We werken ons in om uw business te begrijpen en bieden een oplossing voor uw verkoopvraagstukken. Met onze kennis zorgen we ervoor dat u nieuwe klanten maakt en uw business bij bestaande klanten groeit. Zo blijft u focussen op de belangrijke uitdagingen van uw bedrijf.

In kaart brengen en optimalisatie van uw verkooporganisatie

Natuurlijk is elk salesteam uniek. Inventi stelde een doeltreffende commerciële audit op punt die voor elke verkooporganisatie werkt. Al van bij de start van onze samenwerking zorgen we voor meetbaar rendement voor uw organisatie.

  • Eerst bekijken we alle verschillende onderdelen en plaatsen we die tegenover de gewenste doelstellingen.
  • De volgende stap is fieldverkenning: we gaan met uw verkopers mee in the field. We gaan dus snel van de theorie naar de praktijk.
  • Op basis van deze verkenningen en de daaropvolgende reconstructiegesprekken krijgen we zicht op de uitdagingen voor uw verkooporganisatie.
  • We installeren concrete deliverables met een onmiddellijk rendement.

Een oplossing voor elk verkoopvraagstuk

De consultants van Inventi hebben een brede ervaring als verkoper en verkoopmanager in verschillende sectoren. We begrijpen uw business als geen ander en bieden een oplossing voor elk verkoopvraagstuk. Met onze kennis zorgen we ervoor dat u nieuwe klanten maakt en uw business bij bestaande klanten groeit. Zo blijft u focussen op de belangrijke uitdagingen van uw bedrijf.

Ik wil graag een commerciële audit 
Of volgt u liever een verkooptraining?

Breng uw verkooporganisatie in beeld met Inventi

  • Toets uw huidige situatie af aan het ideaalbeeld
  • Werkt bij elke verkooporganisatie
  • Ruime ervaring in verschillende sectoren
  • Inclusief fieldverkenning door onze coaches
  • Meteen resultaat met concrete deliverables

Ik wil graag een commerciële audit 
Of volgt u liever een verkooptraining?