Het geheim van succesvol verkopers rekruteren? Een sterke totaalaanpak

Succesvol rekruteren: een vak apart

Een verkoper of verkoopmanager rekruteren is een belangrijke stap voor uw organisatie. Een foute aanwerving resulteert in problemen: u betaalt voor een medewerker die niet blijkt te passen in uw bedrijf en loopt nieuwe inkomsten mis. Vertrouw daarom voor de aanwerving van uw verkopers op Inventi met een expertise van meer dan 30 jaar.

Speerpunten van onze rekruteringsmethode

In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is het belangrijk om verkopers op de juiste manier aan te werven. Inventi stelde daarvoor een bewezen aanpak op punt.

  • Eerst bekijken we samen aan welke voorwaarden een nieuwe verkoper moet voldoen om succesvol te zijn.
  • Op basis van dit vooronderzoek definiëren we een concreet profiel. Dat gaan we via een gerichte campagne zoeken.
  • Onze selectiemethode zet in op de totale screening van de kandidaat. We analyseren sterktes en aandachtspunten, zodat u van bij de start weet op welke manier u uw nieuwe verkoper kan laten scoren.
  • In een uitdagende Ronde Tafel ziet u de finale selectie van eindkandidaten aan het werk.
  • Uiteindelijk beslist u samen met ons met welke kandidaat u de beste match heeft, en kunt u deze aanwerven.

Onze rekruteringsmethode bespaart u als opdrachtgever de tijd van het zoeken, selecteren en screenen van kandidaten. Terwijl u toch bij elke cruciale fase van het rekruteringsproces betrokken blijft.

Specialisten in sales

Het is vandaag niet evident om gekwalificeerde salesmedewerkers te vinden. Dankzij de impact van onze merknaam Inventi als sales specialist, ons uitgebreide netwerk en ons nieuwe online rekruteringsplatform inventi.jobs, bereikt u meer kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe job in verkoop of verkoopmanagement.

Doelgericht rekruteren

Hoe we ons onderscheiden van andere rekruteringskantoren? Inventi bekijkt een sales rekrutering steeds vanuit het geheel van uw verkooporganisatie. Zo verliezen we het uiteindelijke doel nooit uit het oog: een effectief én competitief verkoopteam.

bekijk onze vacatures

Zoekt u een partner voor het zoeken, selecteren en screenen van  verkopers of verkoopmanagers? Inventi vindt voor u de perfecte match.

Contacteer ons Bel 03 223 68 68