Verkooptraining die uw rendement verhoogt

Verkooptraining: essentieel voor de productiviteit van uw salesteam

Mensen zijn de belangrijkste troef van uw bedrijf. Haal daarom het beste uit uw verkopers met Inventi. Sinds onze oprichting in 1984 doen we commerciële profielen met meer plezier meer verkopen. Onze doelgerichte verkooptrainingen en coaching brachten reeds honderden verkopers en verkoopmanagers naar een hoger niveau.

Verkoopstrategie én verkooptactieken

Ons aanbod bestaat uit verschillende open salestrainingen waar uw medewerkers hun commerciële vaardigheden kunnen ontplooien. In al deze verkooptrainingen krijgen de trainees concrete tactieken mee die ze direct in de praktijk kunnen toepassen.

  • Succesvol telefonisch prospecteren: buig de bezwaren van uw gesprekspartner om in uw voordeel.
  • Ontdek het potentieel van een klant met de Inventi-methode: verspil geen kostbare tijd aan prospecten waar u nooit kan verkopen.
  • Sales tools: overtuig uw klant met een tijdslijn van de voordelen van uw werkwijze.

Ook voor salesmanagers heeft Inventi een trainingsprogramma samengesteld: hier leren we hen vanuit de theorie concrete tactieken aan om hun verkopers in de praktijk te coachen, te motiveren en hen te laten excelleren.

Op maat van uw organisatie

Telt uw verkooporganisatie meerdere verkopers of zoekt u een opleiding rond een specifiek aspect van het verkoopproces? Vraag dan zeker eens naar onze salestrainingen op maat. Hierin focussen we op fieldcoaching waarbij onze trainers met uw verkopers meegaan naar de klant en laten zien hoe ze een verkoopgesprek tot een goed einde brengen. Deze unieke methode vormt de kern van onze salestraining. Ze zorgt er niet alleen voor dat we onze kennis snel en effectief bij u in huis brengen, maar laat u ook zien welke onderdelen van uw verkoopproces een andere aanpak vereisen.

Welke salestraining of coaching u ook kiest, bij elke stap die u met ons zet, denken we steeds aan onmiddellijk rendement voor uw organisatie. Zo weet u de plannen die u heeft voor uw bedrijf ten volle te realiseren.

Ik schrijf me in voor een training
Of werkt u liever aan uw verkoopstrategie?

Meer verkopen met een hoger rendement? Schrijf u nu in voor onze verkooptraining!

  • Ervaren coaches en trainers
  • Stel zelf de vragen die je beantwoord wil zien
  • Individuele coaching en gemonitorde fieldopdrachten
  • Voor beginners en gevorderden
  • Werk ongestoord in ons opleidingscentrum in Antwerpen

Schrijf u nu online in 
Of werkt u liever aan uw verkoopstrategie?