Een verkooppresentatie die overtuigt

Versterk uw verkoopverhaal met visuele sales tools

Een heldere verkooppresentatie is onmisbaar voor een goed verkoopgesprek. Toch wijst onderzoek uit dat het merendeel van de ontwikkelde sales tools nooit wordt gebruikt. Omdat ze geen meerwaarde betekenen, en omdat verkopers hun eigen materiaal maken. Wilt u niet onnodig investeren in een verkooppresentatie die niet werkt? Vertrouw dan op de expertise van Inventi. Onze grafische afdeling is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een verkooppresentatie die uw klanten werkelijk overtuigt.

Eenheid in uw verkoopaanpak

Een verkoopgesprek start met luisteren naar het verhaal van de klant. Maar als verkoper moet u de klant ook weten te prikkelen met uw verkoopverhaal. Dat kan met een professioneel opgebouwde visualisatie. Deze sales tools geven de verkoper een houvast. Bovendien zal de klant het verhaal beter onthouden. Een absolute must voor een goede klantbeleving.

Nog essentieel voor een verkoopaanpak is eenheid creëren. Effectieve sales tools met bijhorende verhalen geven verkopers een duidelijke leidraad voor een succesvol verkoopgesprek. Als manager houdt u zo ook meer controle over het verkoopmateriaal dat verkopers gebruiken.

Getest in de praktijk

Inventi ontwikkelt verkooppresentaties steeds op maat van uw organisatie. Door uw visie te combineren met onze vakkennis worden uw sales tools een strategisch onderdeel van uw verkoopgesprekken. Tijdens de ontwikkelingsfase testen we alle beelden en verhalen uitvoerig bij uw klanten. Zo mag u er zeker van zijn dat u een effectieve visualisatie in handen heeft die zorgt voor betere verkoopgesprekken, hogere productiviteit en efficiëntere salestraining.

Ja, ik wil mijn eigen sales tools 
Ik volg liever eerst een verkooptraining

Effectieve sales tools op maat van uw organisatie? Inventi heeft de expertise in huis!

  • Vermijd nodeloze investeringen
  • Eigen grafische afdeling
  • Sales tools met bijhorende verhalen
  • Uw visie gecombineerd met onze expertise
  • Geef houvast aan uw verkopers

Ja, ik wil mijn eigen sales tools 
Ik volg liever eerst een verkooptraining