Inventi maakt van sales de groeimotor van uw bedrijf

In een klassiek ondernemingsmodel is het belangrijk om te scoren op drie domeinen:

 • producten en diensten;
 • operationele excellentie;
 • en customer intimacy.

Bij Inventi begeleiden we bedrijven die willen excelleren op de derde pijler: organisaties die hun verkoop strategisch willen inzetten om de business te versterken. Naast het trainen, coachen en rekruteren van verkopers, begeleiden we onze klanten bij al hun verkoopuitdagingen, van a tot z. We bouwen hedendaagse verkooporganisaties en ontwikkelen effectieve sales tools zodat onze klanten kunnen focussen op hun core business. Aan kennis geen gebrek: samengeteld hebben onze specialisten meer dan 200 jaar terreinervaring in verkoop, management en salestraining.

Internationaal actief, lokaal verankerd

Inventi is opgericht in 1984 en nog steeds gevestigd in Antwerpen. Ons trainingscentrum in het historisch hart van de stad is speciaal ontworpen om onze kennis op de beste manier naar uw organisatie over te brengen. Van hieruit helpt Inventi bedrijven in België, Nederland en daarbuiten om meer en met meer plezier te verkopen.

Hoe doen we dat?

 • Focus op rendement
  Vanaf de eerste stap die we samen zetten, zorgen we voor het hoogste rendement voor uw organisatie. Eerst kleine successen boeken, daarna stap voor stap naar het uiteindelijke doel.
 • Focus op groei 
  We begeleiden bedrijven die willen groeien door hun verkooporganisatie strategisch in te zetten. U vertelt ons waar u wanneer wil staan. Wij doen de rest.
 • Bewezen methode 
  Met de bewezen Inventi-methode maken we sales teams effectiever en competitiever. Dat bewijzen onze klanten elke dag. Laat u inspireren door hun verhalen.
 • Uw verhaal als uitgangspunt
  Als klant staat u op de eerste plaats. Onze methode past zich aan uw situatie en doelstellingen aan.
 • Totaalaanpak
  Elk onderdeel van uw verkooporganisatie wordt steeds vanuit het geheel bekeken, met effectief rendement als resultaat. Zo maakt u het verschil bij uw klanten.
 • Fieldcoaching
  Uniek in onze methode is dat we met uw verkopers mee naar klanten gaan. Zo ziet u in de praktijk hoe onze oplossingen u ondersteunen.

leer ons team kennen

Een groter verkooprendement voor uw salesteam? Dat kan dankzij de methode van Inventi.

Contacteer ons Bel 03 223 68 68

Over Inventi