Ontbijtsessie: Van reactieve opvolging naar proactieve verkoop

Ontdek op donderdag 29 februari de weg naar een performante verkoopmachine!

Praktische info

Een leerrijke ontbijtsessie met bruikbare inzichten en concrete technieken die u kunt gebruiken voor de groei van uw eigen verkooporganisatie.

Datum: donderdagochtend 29 februari van 07u30 tot 09u45

Locatie: Inventi, Oude Beurs 30-32, 2000 Antwerpen

Verkoop is een cruciaal onderdeel van het bedrijfsleven. Het is namelijk onvoldoende om als organisatie alleen maar een goed product te maken. Je moet je producten of diensten ook aftoetsen aan de noden van je klanten en hen overtuigen om met jou in zee te gaan en niet met je concurrent. Dat is wat we verkopen noemen.

Tijdens deze ontbijtsessie geeft Johan Devriendt, senior consultant en trainer bij Inventi, een inzicht in verkoopstrategie. U mag zich verwachten aan een leerrijke ochtend vol bruikbare inzichten en concrete technieken die u kunt gebruiken voor de groei en ontwikkeling van uw eigen verkooporganisatie.

Waarom deelnemen?

Programma

Spreker

Johan Devriendt

Senior consultant

Johan Devriendt is ingenieur en heeft 24 jaar ervaring in sales en sales management, dit zowel op lokaal niveau als internationaal. Johan was actief binnen internationale ondernemingen in de sector van security, automatisatie, telecom en IT. Gedurende zijn carrière heeft Johan alle activiteiten van Inventi doorlopen, salestrainingen, rekruteringen, het ontwikkelen van salesprogramma’s op maat van zijn organisatie, en het uitbouwen van een verkoopboek. Johan kent de Inventi-methode dus door en door, en recent is hij ons team komen versterken met als doel sales talenten op te leiden tot succesvolle verkopers.

Praktische info

Datum

Donderdagochtend 29 februari om 07u30

Prijs

Gratis

Locatie

Inventi

Oude Beurs 30-32

2000 Antwerpen

Inschrijven

Contact

+32 3 223 68 68

info@inventi.be

Oude Beurs 30-32

2000 Antwerpen